⚡ Využite dodatočné zľavy na vybrané značky a ušetrite ⚡

Filip testuje: samonafukovací karimatka Fuzzy 3,5

filip-2

Filip Tomášek

Nie je veľa horších vecí, než sa na cestách zle vyspať. S karimatkou Fuzzy 3,5 som tento pocit ešte nespoznal.

Karimatka je jednou z vecí, ktorá je pre mňa na cestách veľmi dôležitá. Preto som starostlivo pred cestou vyberal. Nakoniec som zvolil karimatku Fuzzy 3,5. Váha karimatky je 990g, čo je pre každého cestovateľa veľmi príjemné. Objemovo je síce trošku väčšia, než som si pôvodne prial, ale toto dokonale vyváža komfortom a tiež veľmi dobrou odolnosťou.

OM-blog-fuzzy-01

Spím na rôznych podkladoch. Od krásnych trávnatých plôch, cez pláže, štrk, kamene až po tvrdé betónové povrchy. Preto som hľadal karimatku, ktorá bude dostatočne pevná pre všemožné povrchy. Vcelku som sa bál karimatky nafukovacej, pretože už tak na ceste riešim dosť problémov, a bolo by veľmi nepríjemné zháňať novú karimatku za pichlu. Model Fuzzy 3,5 je ale perfekný a poradí si hravo aj s veľmi nerovným povrchom. Za dobu čo ju pravidelne používam a vyťažujem nenesie žiadne výrazné známky opotrebenia.

OM-blog-fuzzy-02

 

Karimatka je vysoká 180 cm a ani s výškou 185 cm nemám žiadny problém sa na ňu pohodlne vojsť. Zatiaľ som sa vždy vyspal dobre a nikdy nebol na druhý deň úplne rozlámaný.

Nafukovanie je otázka chvíľky. Nafúknuté mám počas jednej až dvoch minút, čo je skvelý čas, najmä keď ste po celodennom putovaní veľmi unavení. Vyfukovanie potom trvá len o nejakú minútu dlhšie. Iba je potrebné si karimatku dostatočne vyfúknuť hneď zo začiatku, aby sa potom lepšie rolovala.

Za mňa je karimatka Fuzzy skvelý parťák na kratšie aj dlhšie cesty.

Testoval Filip Tomášek

husky-fuzzy3.5-2
Husky Karimatka Fuzzy 3,5 Cihlová